Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Bankbiljetten

Filters
Sorteer op:
1-6 van 6

In de afdeling bankbiljetten vindt u verschillende zaken die betrekking hebben op het verzamelen van bankbiljetten. Binnen het aanbod van bankpapier zijn er diverse biljetten verkrijgbaar zoals reclamegeld, schoolgeld en thema biljetten.

Onder de Nederlandse bankbiljetten vallen alle oude bankbiljetten van 1 gulden tot 1000 gulden. Kortom een heel divers aanbod van zeldzame bankbiljetten.

U kunt binnen deze categorie naast de verschillende bijzondere biljetten ook benodigdheden vinden welke met briefgeld te maken hebben. Zoals accessoires voor het presenteren en opbergen van uw verzameling.

Heeft u bankbiljetten uit erfenis of wellicht zelf een verzameling die u wilt verkopen? Ook dan kunt u terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland. U bent van harte welkom.

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV