Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

NIMBUS 150 objectvenster (kleur zwart)

€ 24,50

Artikelnr. 4837-s

NIMBUS ECO 150, zwart.
Het speciale kader voor je favoriete stukjes - lijkt alsof dingen zweven.
Kunststof objectframe met siliconenmembraan.
Met kliksluiting.
Extra informatie
Hier is hoe het werkt: Het frame kan volledig worden geopend. het verzamelobject wordt op een van de twee siliconenmembranen geplaatst en het frame kan worden gesloten. Het object wordt op zijn plaats gehouden door de omringende siliconenmembranen en houdt het op zijn plaats. Een klikvergrendeling houdt het frame bij elkaar.

De frames van de NIMBUS-serie bieden een geheel nieuwe manier om het podium voor uw verzamelobjecten in te stellen. Het speciale aan deze frames zijn twee transparante, flexibele siliconenmembranen die uw tentoonstellingsartikelen zachtjes omringen en de indruk wekken dat ze in het frame zweven. Tegelijkertijd hebt u een niet-beperkt zicht op de achter- en voorkant van uw favoriete stukken. Er is geen beperking in je fantasie over wat voor soort items je zou willen presenteren in deze frames. Het materiaal is zeer flexibel en past zich volledig aan het oppervlak van de objecten aan en houdt ze op hun plaats; Van munten en postzegels tot schrijfgerei, horloges, messen, decoraties, foto's, sieraden en andere favoriete stukken - met Nimbus geeft u uw favoriete objecten een speciaal frame.

binnenmaat 150x150x24 mm

Specificaties

  • Merk
    Lindner
  • Verzamelitem
    Miniaturen en objecten
  • Kleur
    Zwart

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 13
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV