Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Nederlandse Proof jaarsets abonnement

€ 0,00

Artikelnr. ab105

Nu beschikbaar! - Proof jaarsets abonnement

Eens per jaar komt er een nieuwe Nederlandse proof jaarset uit. Wilt u automatisch voorzien worden? Sluit dan nu kosteloos uw abonnement af bij ons!

Wat zijn de kosten?

Het afsluiten van dit abonnement is volledig gratis!! Voor het afsluiten van het abonnement zullen de verzendkosten worden verwijderd en er worden geen administratiekosten in rekening gebracht.

De kosten per levering van elke Proof jaarset zijn rond de €70,-. Verder worden er verzendkosten van €3,50 in rekening gebracht. Als u er voor kiest om de nieuwe uitgifte af te halen bij een kantoor bij u in de buurt, is er geen sprake van verzendkosten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Om een abonnement bij ons af te sluiten, bestelt u onderstaand product. Hiermee reserveert u feitelijk de nieuwe uitgiften. Het aantal dat u invoert, is het aantal jaarsets dat u per uitgifte wilt ontvangen. Als u er voor kiest om de nieuwe uitgifte bij een kantoor bij u in de buurt op te halen, kunt u dit bij het afronden van uw bestelling aangeven.

Bij elke nieuwe uitgifte, zal het volgende gebeuren:

  • Uw bestelling van de nieuwe uitgifte wordt automatisch aangemaakt.
  • U krijgt een bevestiging van deze bestelling, inclusief de betalingsgegevens.
  • Na betaling, wordt de nieuwe uitgifte naar u (of naar het gekozen kantoor) opgestuurd. (na de uitgifte datum)
  • Indien u de levering wenst te annuleren, dient u dit binnen 14 dagen na ontvangst van de e-mail met orderbevestiging aan ons kenbaar te maken.

Waarom een abonnement bij ons?

U krijgt altijd automatisch de nieuwste uitgiften. U hoeft nooit meer zelf rekening te houden met wanneer een nieuwe munt uitkomt. Het enige wat u nog moet doen, is het betalen van de automatisch aangemaakte bestellingen. Bent u overtuigd? Sluit dan nu uw gratis abonnement af bij ons!

Houdt u rekening met het volgende:

*De genoemde prijs is een indicatieve prijs. Deze prijs kan afhankelijk zijn van de op dat moment geldende zilver-, goud- en uitgifteprijzen. Aan het abonnement kunnen geen rechten worden ontleend.

**Bij onvoorziene omstandigheden, behouden wij ons het recht voor om een bestelling of reservering te wijzigen of te annuleren.

Specificaties

  • Merk
    Overig
  • Verzamelitem
    Euro's

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV