Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Plomp Catalogus Nederland/ Overzee Papiergeld 1760-heden deel 2 (Engelstalig)

€ 34,95

Artikelnr. c3plnp20

Wie Nederlands papiergeld verzamelt, kan niet om dit nieuwe standaardwerk heen. De gepassioneerde verzamelaar Patrick Plomp introduceert 'Papermoney of The Netherlands - Part 2', met daarin het Nederlandse staatspapiergeld en dat van de Overzeese gebiedsdelen. 

De nieuwe Engelstalige catalogus is een schitterende aanvulling op de eerste 'Groene Plomp-catalogus deel 1'. Deel 1 heeft naast het Nederlands staatspapiergeld ook een enorme schat aan regionaal en oorlogsgerelateerd (nood)geld. Dit is in deel 2 niet opgenomen. Deel 2 heeft het Nederlands staatspapiergeld met updates én al het papiergeld van de (voormalige) Nederlandse koloniën: Suriname, Nederlandse Antillen, Aruba, Nederlands-Indië en Nederland Nieuw-Guinea. Zelfs Belgisch Nederland (1810-1830) is opgenomen in deel 2.

Deze nieuwe catalogus geeft iedere Nederlands papiergeldverzamelaar - beginnend en gevorderd - een nieuwe stimulans voor zijn/haar verzameling.

Specificaties

 • Land
  Nederland
 • Verzamelitem
  Bankbiljetten
 • Soort
  Catalogi
 • Taal
  Engels

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 13
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV