Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Michel Duitsland Speciaal 2020 deel 1

€ 89,90

Artikelnr. c3mids1-2020

MICHEL Duitsland Speciaal 2020 - deel 1
Inhoud:
Oud-Duitsland, de Noord-Duitse Confederatie en het Duitse Rijk, lokale edities in 1923, postkantoren in het buitenland, kolonies en scheepspost in het buitenland, bezettingsproblemen van de Eerste en Tweede Wereldoorlog, stemgebieden, Belgische militaire post in het Rijnland, Eupen en Malmédy, Danzig, Memel, Sudetenland, postzegels, officiële post, oorlog en Propaganda-vervalsingen, internationale antwoordcoupons.

Beschrijving:
50e jubileumeditie met drie boekjes voor dezelfde prijs als de vorige editie vorig jaar! Talloze nieuwe ontdekkingen, b.v. MiNr. 9 Y van de Duitse zeemail, Saar dubbele druk MiNr. 142 DD, Elwa opdruk MiNr. 33/28 of omgekeerde tandwielen uit Gdansk Veel extra soorten, plaatfouten en andere nieuwe bijzonderheden in de inzamelgebieden van Duitse koloniën, Danzig, Sudetenland, bezetting in de Tweede Wereldoorlog en namaak Waarderingswijzigingen, met name in de gebieden Oud-Duitsland, de Noord-Duitse Confederatie, het Duitse Rijk en het Sudetenland Redactionele verbeteringen in het hele boek, met name in de gebieden Bohemen en Moravië en de boekjes van het Duitse Rijk, zijn grondig herzien en uitgebreid Meer dan 6000 kleurenafbeeldingen met hoge resolutie en ongeveer 96.000 prijsbeoordelingen.

Specificaties

 • Merk
  Michel
 • Land
  Duitsland
 • Verzamelitem
  Postzegels
 • Soort
  Catalogi
 • Jaar
  2020

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 13
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV