Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Michel Duitsland Speciaal 2020 deel 2

€ 89,90

Artikelnr. c3mids2-2020

MICHEL Duitsland Speciaal 2020 - deel 2
Inhoud:
Duitse lokale uitgaven vanaf 1945 met officiële uitgaven en particuliere producten; Communautaire uitgaven, Berlijn en Brandenburg, Sovjetzone; Duitse Democratische Republiek, Berlijn (West), Saarland en Saarland als deelstaat van de BRD; Franse zone, Amerikaanse en Britse zone; FRG, postkantoren in het buitenland, internationale antwoordcoupons.

Beschrijving:
50e jubileumeditie met drie boekjes voor dezelfde prijs als de vorige editie vorig jaar! Prijswijzigingen vooral voor lokale edities, Sovjet- en Franse bezettingszones en bizones Talloze nieuwe soorten bevestigd op verschillende gebieden Veel nieuwe informatie en nieuwe opnames, zoals de proefdrukken voor de postzegelreeks "Women of German History" of aanvullingen op de MiNr. 10 van de Bondsrepubliek Veel nieuwe kleurenafbeeldingen met hoge resolutie Ongeveer 10.000 afbeeldingen en meer dan 115.500 prijsopgaven Innovaties tot MICHEL-Rundschau 3/2020.

Specificaties

 • Merk
  Michel
 • Land
  Duitsland
 • Verzamelitem
  Postzegels
 • Soort
  Catalogi
 • Jaar
  2020

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 13
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV