Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Michel Overzee deel 9-1 China 2020

€ 89,00

Artikelnr. c3mio9-1-2020

MICHEL overzee deel 9-1 China 2020

Inhoud:
China - Empire en Republiek tot 1949, Taiwan, Volksrepubliek met FDC-ratings, buitenlandse postkantoren in China, Kiautschou, Hong Kong, Macau, Mantsjoekwo, Tibet en Japanse bezetting van China.

Beschrijving:
Catalogus uitgevoerd met harde kaft en lint. De nieuwe editie van een van de meest populaire verzamelgebieden van de afgelopen jaren Prijsveranderingen door de hele band als gevolg van vele veranderingen in de markt Verhoogde prijsbeoordelingen, vooral voor netjes gestempelde postzegels uit de Volksrepubliek, prestigieuze boekjes uit Hong Kong en enkele sets met oud China-thema uit Macau Talrijke redactionele verbeteringen en aanvullingen in het gehele naslagwerk met nieuwe informatie en aanvullende varianten van reeds gecatalogiseerde merken Veel nieuwe kleurenfoto's Ongeveer 8.500 afbeeldingen en ongeveer 52.000 prijsopgaven Innovaties tot MICHEL-Rundschau 4/2020

Specificaties

 • Merk
  Michel
 • Land
  China
 • Verzamelitem
  Postzegels
 • Soort
  Catalogi
 • Jaar
  2020

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 13
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV