Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Davo luxe supplement Nederland 2015

€ 39,70

Soort

Basis
Het basis supplement Nederland 2015 bevat bladen van extra zwaar papier (170 grs.) en weekmaker vrije klemstrookjes om de zegels die zijn uitgegeven in 2015 in op te bergen. Elk jaar verschijnt er voor het album Nederland een nieuw supplement voor de zegels welke in het voorgaande jaar zijn uitgekomen.

Extra
Het supplement Nederland extra 2015 bevat bladen van extra zwaar papier (170 grs.) en weekmaker vrije klemstrookjes om de losse zegels uit velletjes van 10 en de losse december zegels die zijn uitgegeven in 2015 in op te bergen. Elk jaar verschijnt er voor het album Nederland een nieuw supplement voor de zegels welke in het voorgaande jaar zijn uitgekomen.

Velletjes
Het Velletjes supplement 2015 bevat alle complete Velletjes met identieke postzegels die niet in het Nederland basis supplement zijn opgenomen. Het supplement Nederland Velletjes 2015 bevat bladen van extra zwaar papier (170 grs.) en weekmaker vrije klemstrookjes om de Velletjes die zijn uitgegeven in 2015 in op te bergen. Elk jaar verschijnt er voor het album Nederland een nieuw supplement voor de zegels welke in het voorgaande jaar zijn uitgekomen.

Velletjes extra
De Velletjes extra supplement 2015 bevat alle complete Velletjes met verschillende postzegels die ook in het Nederland basis supplement zijn opgenomen. Het supplement Nederland Velletjes extra 2015 bevat bladen van extra zwaar papier (170 grs.) en weekmaker vrije klemstrookjes om de Velletjes die zijn uitgegeven in 2015 in op te bergen. Elk jaar verschijnt er voor het album Nederland een nieuw supplement voor de zegels welke in het voorgaande jaar zijn uitgekomen.

Blauwdrukken
Voor de NVPH blauwdruk No. 13 van 2015. Elk jaar verschijnt er voor het album Nederland een nieuw supplement voor de zegels welke in het voorgaande jaar zijn uitgekomen.

Mooi Nederland
In het Luxe DAVO supplement Mooi Nederland 2015 komt uw collectie van de bijzondere velletjes Mooi Nederland het best tot zijn recht. Elk jaar verschijnt er voor het album Nederland een nieuw supplement voor de zegels welke in het voorgaande jaar zijn uitgekomen.

Geïllustreerd verzamelen 
Het supplement Geïllustreerd Verzamelen 2015 is veel meer dan alleen een opbergsysteem voor uw postzegel verzameling. Het is een naslagwerk waarin u achtergronden bij alle uitgegeven postzegels aantreft. Informatief, educatief en door de fraaie illustraties een lust voor het oog. Een encyclopedie bij uw persoonlijke verzameling, gedrukt op zeer luxueus 200 grams papier. Elk jaar verschijnt er voor het album Geïllustreerd Verzamelen een nieuw supplement voor de zegels welke in het voorgaande jaar zijn uitgekomen.

Geïllustreerd verzamelen ''Mooi Nederland''
In het supplement Geïllustreerd Verzamelen Mooi Nederland komt uw collectie van de bijzondere velletjes Mooi Nederland het best tot zijn recht. De inhoud bevat voor elk van de 5 velletjes Mooi Nederland van 2015 een smaakvol vormgegeven albumblad waarop u met tekst en beeld de betreffende plaats terugvindt en u natuurlijk de velletjes kunt onderbrengen met behulp van de DAVO klemstroken. Elk jaar verschijnt er voor het album Geïllustreerd Verzamelen Mooi Nederland een nieuw supplement voor de zegels welke in het voorgaande jaar zijn uitgekomen.

Geïllustreerd verzamelen ''Velletjes''
Het supplement Geïllustreerd Verzamelen Velletjes 2015 is veel meer dan alleen een opbergsysteem voor uw postzegel verzameling. Het is een naslagwerk waarin u achtergronden bij alle uitgegeven postzegels aantreft. Informatief, educatief en door de fraaie illustraties een lust voor het oog. Een encyclopedie bij uw persoonlijke verzameling, gedrukt op zeer luxueus 200 grams papier. Elk jaar verschijnt er voor het album Geïllustreerd Verzamelen een nieuw supplement voor de zegels welke in het voorgaande jaar zijn uitgekomen.

Geïllustreerd verzamelen ''Mooi Nederland Facultatief'' 
Er is een apart blad gemaakt voor de twee afsluitende Verzamelvelletjes. Dit blad zit niet in het album Mooi Nederland, maar wordt als apart blad verkocht. Facultatief, in kleur gedrukt Luxe blad met de twee afsluitende velletjes (met elk vijf verschillende zegels). Elk jaar verschijnt er voor het album Geïllustreerd Verzamelen Mooi Nederland een nieuw supplement voor de zegels welke in het voorgaande jaar zijn uitgekomen.

Geïllustreerd verzamelen ''Grenzeloos Nederland'' 
In het supplement Geïllustreerd Verzamelen Grenzeloos Nederland komt uw collectie het best tot zijn recht. Elk jaar verschijnt er voor het album Grenzeloos Nederland een nieuw supplement voor de zegels welke in het voorgaande jaar zijn uitgekomen.

Specificaties

 • Merk
  Davo
 • Land
  Nederland
 • Verzamelitem
  Postzegels
 • Soort
  Supplement
 • Jaar
  2015

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 13
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV