Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Davo insteekboek

€ 8,50

Soort

Geleverd binnen 5 tot 10 werkdagen.

De insteekboeken van DAVO zijn vervaardigd van een uitzonderlijke kwaliteit karton en, mits voorradig, verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw. De insteekboeken zijn zeer geschikt om uw dubbele zegels in te bewaren, of om een speciale verzameling op te zetten. Ook zijn er insteekboeken verkrijgbaar met een landswapen.

C
Dit insteekboek heeft 8 bladen/16 bladzijden. Deze bladen zijn wit van kleur. De afmetingen van het boek zijn 165 x 225 mm. 

E
Dit insteekboek heeft 8 bladen/16 bladzijden. Deze bladen zijn wit van kleur. De afmetingen van het boek zijn 230 x 305 mm.

F
Dit insteekboek heeft 16 bladen/32 bladzijden. Deze bladen zijn wit van kleur. De afmetingen van het boek zijn 230 x 305 mm.

G
Dit insteekboek heeft 32 bladen/64 bladzijden. Deze bladen zijn wit van kleur. De afmetingen van het boek zijn 230 x 305 mm.

GT (tussenstrook)
Dit insteekboek heeft 32 bladen/64 bladzijden. Deze bladen zijn wit van kleur. De afmetingen van het boek zijn 230 x 305 mm. Dit insteekboek is gemaakt met een tussenstrook om bijvoorbeeld uw gestempelde en postfrisse zegels te scheiden.

Specificaties

 • Merk
  Davo
 • Verzamelitem
  Postzegels
 • Soort
  Insteekboek
 • Kleur
  Blauw
  Rood

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 13
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV