Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

LEVERING ACCESSOIRES IMPORTA

maandag 23 november 2015

Importa supplementen en albums blijven bestaan

De jaarlijkse supplementen, postzegelalbums, Juweel-, SK- en Standaard postzegelbladen van het Nederlandse merk Importa zullen de komende jaren gewoon beschikbaar blijven.

De firma Importa heeft in het najaar van 2015 laten weten dat het bedrijf per eind 2015 zal sluiten. Als leverancier van Importa producten leveren wij de komende maanden alle Importa producten nog 'zolang de voorraad strekt'. Wilt u weten of bepaalde producten nog leverbaar zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook als u zeker  wilt zijn van een bepaalde (bij)bestelling, neem gerust contact met ons op.

De levering van de supplementen en aanvullingen dit jaar zullen mogelijk iets vertraging oplopen doordat een andere partij de productie overneemt, echter verwachten we dat dit niet veel oponthoud zal opleveren.

Importa BV, de producent van de huidige supplementen, was sinds 1941 fabrikant van postzegel-albums, postzegel-pakketten en munten-albums. De kroon uit het logo stamt nog uit de sigarenbranche waarin de oprichter voorheen werkzaam was geweest (veel sigarenbandjes hadden een kroontje).

Levering Importa producten

Vanaf begin december 2015 kan er geen voorraad meer worden bijbesteld bij Importa en zullen wij alleen uit eigen voorraad leveren. (Met uitzondering van de bovengenoemde supplementen en aanvullingen). Wij proberen het aanbod op onze website actueel te houden met de voorraad. Omdat dit echter dagelijks veranderd, kan het gebeuren dat iets toch niet leverbaar blijkt te zijn. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Andere leveranciers

Graag willen we u adviseren bij de keuze van een andere leverancier op het gebied van accessoires. Op uw verzoek sturen we u graag de diverse brochures toe, of kunnen we u telefonisch of per email van dienst zijn. Wij leveren alle bekende merken, zoals Leuchtturm, Davo, Hartberger, Safe en Lindner.

Vanuit onze eigen voorraad hebben we nog diverse Importa artikelen beschikbaar. U kunt deze hier terugvinden, houdt u rekening met het feit dat voor deze items geldt, OP=OP:

Klik hier om de nog beschikbare Importa artikelen te bekijken

Deel dit nieuwsitem op...

LEVERING ACCESSOIRES IMPORTA

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV