Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

NU OOK GELD WISSELEN BIJ GOUDWISSELKANTOOR

maandag 19 juni 2017

Met de komst van de euro zijn de mogelijkheden voor het wisselen van buitenlandse valuta sterk afgenomen. Geldwisselkantoor gaat deze service weer uitgebreid toegankelijk maken.

Full service wisselkantoor

Voor het wisselen van valuta kan men altijd zonder afspraak terecht. Geldwisselkantoor accepteert niet alleen bankbiljetten maar wisselt ook buitenlandse munten in. Zelfs veel munten en biljetten die geen wettig betaalmiddel meer zijn kunnen worden omgewisseld. Geldwisselkantoor heeft geen loketten, maar helpt klanten persoonlijk in een aparte en discrete kantoorruimte. Transacties worden contant uitbetaald.

Geldwisselkantoor gaat de service in de loop van dit jaar verder uitbreiden. Gangbare valuta zoals de US Dollar, Britse pond en Zwitserse Frank zijn nu op bestelling aan te schaffen. Later dit jaar gaan alle kantoren deze valuta uit voorraad leveren.

Meer informatie is te vinden op http://www.geldwisselkantoor.nl/

Deel dit nieuwsitem op...

NU OOK GELD WISSELEN BIJ GOUDWISSELKANTOOR

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV