Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Open dag VerzamelaarsMarkt 25-05-2019

donderdag 28 maart 2019

ZATERDAG 25 MEI 2019

Een prachtige dag voor bestaande en nieuwe relaties!

Mis deze speciale dag voor verzamelaars niet. Met gezellige ontmoetingen, uitgebreid assortiment munten, papiergeld, postzegels, etc., scherpe beursaanbiedingen en speciale jubileumactiviteiten. Gratis entree en parkeren!

# Scherpe beursaanbiedingen
Ontdek de zeer uitgebreide collectie munten, bankbiljetten, postzegels, accessoires en nog veel meer. En profiteer van scherpe beursaanbiedingen. Dat is nog eens leuk inkopen!

# Inspiratie voor uw hobby
Verzamelpassie moet je delen! Wissel ervaringen uit met bevriende verzamelaars, ontmoet nieuwe contacten en krijg gratis advies van onze ervaren experts.

# Gezelligheid en sfeer
Ontmoet vrienden, bekenden en de mensen van VerzamelaarsMarkt. Geniet van de gezellige sfeer en goed verzorgde catering. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten. 

# Speciale jubileumactiviteiten
35 jaar De Ruiter BV, dat geven we een feestelijk tintje. Tentoonstelling oud speelgoed, oldtimershow en -rondrit, professioneel fotograferen van uw verzamelitems, taxatie kunst &antiek, rommelmarkt, etc. 

Kom ook!

Houd onze facebookpagina of website in de gaten voor meer informatie.

Deel dit nieuwsitem op...

Open dag VerzamelaarsMarkt 25-05-2019

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 13
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV