Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Open dag VerzamelaarsMarkt 25-05-2019

donderdag 28 maart 2019

Zaterdag 25 mei 2019

10.00 – 16.00 uur

 

VerzamelaarsMarkt en De Ruiter BV bestaan 35 jaar! Daarom organiseren we een Open Dag waar verzamelaars hun hart kunnen ophalen. Met veel inspiratie voor uw hobby, gezelligheid én aantrekkelijke aanbiedingen.

# Gratis entree en parkeren!

# Scherpe aanbiedingen
Ontdek de zeer uitgebreide collectie munten, bankbiljetten, postzegels, accessoires en nog veel meer. En profiteer van scherpe aanbiedingen.


# Inspiratie voor uw hobby
Verzamelpassie moet je delen! Wissel ervaringen uit met bevriende verzamelaars, ontmoet nieuwe contacten en krijg gratis advies van onze ervaren experts.

# Gezelligheid en sfeer
Ontmoet vrienden, bekenden en de mensen van VerzamelaarsMarkt. Geniet van de gezellige sfeer en goed verzorgde catering.


# Speciale jubileumactiviteiten
Kijk uw ogen uit bij de oldtimershow en antiek speelgoed tentoonstelling, geniet van een ritje in een oldtimer, laat uw sieraden professioneel reinigen en ga als koning Willem I op de foto. Voor de kleine verzamelaars is er een springkussen.

Deel de open dag op facebook (link: https://www.facebook.com/events/397698774400584/) .

Deel dit nieuwsitem op...

Open dag VerzamelaarsMarkt 25-05-2019

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV