Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

SWAROVSKI AANBOD VIA VERZAMELAARSMARKT.NL!

vrijdag 22 november 2013

Het Swarovski kristal heeft in de loop der tijd een uitstekende reputatie opgebouwd. Objecten van Swarovski zijn er bovendien in verschillende prijscategorieën waardoor iedere Swarovski-verzamelaar naar eigen budget kan verzamelen. Sinds enkele weken is dan ook de afdeling 'Swarovski' geopend op onze website! De geheel nieuwe afdeling is via de bovenzijde ('Swarovski') van onze webwinkel te bekijken. 

Door ons uitgebreide aanbod en de nieuwe voorraad proberen wij voor u, als klant een zo breed mogelijk assortiment te creëren.  U vindt op onze website diverse thema’s zoals bloemendromen, bosvrienden, jeugddromen, sprookjes, het platteland etc. Elk object is hoogwaardig gefotografeerd en met een duidelijke omschrijving terug te vinden en te bestellen op de website. 

Bestellen online is geen probleem. Wij zorgen ervoor dat uw object veilig, verzekerd en onbeschadigd per post bij u wordt afgeleverd. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom in Klaaswaal voor het bezichtigen van onze collectie of om uw eigen Swarovski aan te bieden.

Daniel Swarovski (1862-1956) was een Oostenrijks opticus die in 1895 te Wattens nabij de stad Schwaz in Tirol (23 km oostelijk van Innsbruck) een bedrijf in optische elementen en slijpmiddelen had opgericht. Zijn onderzoeksafdeling was op zoek naar glas met een hoge brekingsindex voor toepassing in de optiek en onderzocht daartoe glazen met hoog gehalte aan zware metalen zoals lood en zilver. Voorwerpen van dit Swarovski-kristal bleken als relatiegeschenk zeer in trek en daaruit was de gedachte geboren om siervoorwerpen te gaan vervaardigen. Dit idee bleek bijzonder succesvol. Swarovski-kristal veroverde in rap tempo de gehele wereld en deze tak van het bedrijf overvleugelde spoedig de vervaardiging van optiek- en slijpmiddelen. Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de firma Swarovski werd in 1995 in Wattens als toeristische trekpleister het museum "Kristallwelten" geopend.

Deel dit nieuwsitem op...

SWAROVSKI AANBOD VIA VERZAMELAARSMARKT.NL!

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV