Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

VEILINGHUIS DE RUITER FEESTELIJK GEOPEND

vrijdag 19 mei 2017

Onder applaus van ruim vierhonderd gasten werd vrijdag 12 mei Veilinghuis De Ruiter in Klaaswaal officieel geopend. Plaatselijk burgemeester Luteijn onthulde samen met vader Jaap en zoon Johan De Ruiter de nieuwe naam en het logo van het veilinghuis. Het nieuwe veilinghuis is net als de webwinkel VerzamelaarsMarkt.nl onderdeel van De Ruiter Groep. 

Onder nieuwe vlag

Naast de webwinkel VerzamelaarsMarkt.nl wilde familie De Ruiter graag ook verzamelobjecten veilen. Daarom zag in 2014 de onderneming VerzamelaarsVeiling het licht. Na verloop van tijd groeiden zowel de mogelijkheden als de ambitie om verder te kijken dan alleen het veilen van verzamelobjecten. Daarvoor heeft de familie een compleet nieuw veilinghuis neergezet. In Veilinghuis De Ruiter zullen nog steeds verzamelobjecten geveild worden, maar er komen ook veilingen van bijvoorbeeld kunst en antiek.

Voorproefje

Ruim vierhonderd gasten waren deelgenoot van de officiële opening. Relaties, collega handelaren, personeel, leveranciers, familie en omwonenden genoten van de ontspannen sfeer. Goede wensen werden uitgewisseld en de gasten door het nieuwe pand rondgeleid. Er was zelfs al een voorproefje te zien van antieke voorwerpen van de komende veiling op 5 en 6 oktober. 

Inbrengen en meebieden

In het pand en onder de nieuwe naam krijgen de groeiende veilingactiviteiten van het familiebedrijf meer ruimte. Naast allerlei verzamelobjecten zullen ook kunst en antiek, juwelen en andere gewilde objecten geveild gaan worden. Het veilinghuis biedt alle moderne faciliteiten voor taxaties, opslag, kijk- en veilingdagen. In de sfeervolle veilingzaal gaan live- en online veilen hand in hand en er is veel ruimte om objecten vooraf te kunnen bekijken. Er komen meerdere veilingen per jaar. Iedereen kan waardevolle objecten inbrengen en ook meebieden in de veiling. Zowel ‘iets leuks voor aan de muur’ tot zeldzame, waardevolle stukken komen in het aanbod. 

Lokaal investeren

Burgemeester Luteijn sprak zijn waardering uit voor het ondernemerschap van familie De Ruiter. “Een onderneming met landelijke activiteiten die toch lokaal ook sterk vertegenwoordigd blijft, is winst voor onze gemeenschap. Dat heb ik ook teruggezien bij de lokale bouwpartners die betrokken waren bij de verbouwing van het pand.“

Ook openhuisdagen in de week na de officiële opening zijn goed ontvangen bij de bezoekers. Ruim honderd belangstellenden lieten zich in alle rust bijpraten en rondleiden door het nieuwe veilinghuis. 

De Ruiter Groep

Het nieuwe veilinghuis is onderdeel van De Ruiter Groep. Hierbij horen ook de ruim zeventig Goudwisselkantoren in Nederland en België en de webshop VerzamelaarsMarkt.nl, met meer dan 80.000 verzamelartikelen. Tot slot bouwt het bedrijf met Reclaimed jewels aan een nieuwe juweliersketen in de retailbranche. 

Deel dit nieuwsitem op...

VEILINGHUIS DE RUITER FEESTELIJK GEOPEND

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV