Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

VerzamelaarsMarkt legt focus op munten en bankbiljetten

maandag 3 januari 2022

VerzamelaarsMarkt legt focus op munten en bankbiljetten


VerzamelaarsMarkt is al jarenlang één van de grootste munt- en postzegelhandelaren in Nederland, met een professionele webshop. Zowel de verzamelbranche als onze onderneming zijn voortdurend in beweging. We zitten niet stil en willen steeds beter worden in wat we doen.
 

Meer aandacht voor munten en bankbiljetten

Om de kwaliteit van ons aanbod verder te vergroten, gaan we ons focussen op het aanbod van munten en bankbiljetten en een klein aantal bijbehorende accessoires. Dit aanbod zullen we de komende tijd verder verbreden en verdiepen. Om de munten en bankbiljetten meer aandacht te kunnen geven, bieden we vanaf heden geen postzegels, speelgoed, ansichtkaarten en een deel van de accessoires meer aan. 
 

Vertrouwde service

Met deze focus op munten en bankbiljetten blijft onze vertrouwde service en dienstverlening onveranderd. Dat betekent ook dat we de al geplaatste bestellingen van bijvoorbeeld postzegels en speelgoed natuurlijk gewoon uitleveren. Dat geldt ook voor lopende abonnementen. 

Heeft u nog vragen? Mail deze naar klantenservice@verzamelaarsmarkt.nl en wij beantwoorden ze graag voor u. 

Met vriendelijke groet,
Team VerzamelaarsMarkt 

Deel dit nieuwsitem op...

VerzamelaarsMarkt legt focus op munten en bankbiljetten

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV