Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

VERZAMELAARSMARKT.NL BIJ NETWERK OP NEDERLAND 2

woensdag 1 oktober 2008

VerzamelaarsMarkt.nl was gisteren in de uitzending in het programma van Netwerk op Nederland 2. Dit in kader van de grote toename van de verkoop van gouden munten door de crisis.

Gouden munten worden al eeuwenlang geslagen om mee te betalen of te dienen als investering om het spaarvermogen zeker te stellen. Op onze website vindt u allerlei gouden munten: van exemplaren die als betaalmiddel hebben gefungeerd tot munten die specifiek geslagen zijn voor het beleggen. Gouden munten kennen verschillende voordelen ten opzichte van baren goud. U kunt ze in allerlei gewichten kopen en deze zijn gemakkelijk per stuk te verhandelen. Kleine munten, zoals het gouden tientje, bieden u een makkelijke instap in het beleggen van goud. Troy-ounce-munten, zoals de Krugerrand en de Maple Leaf, zijn uitermate geschikt als beleggingsmunt. U kunt verschillende van deze munten vinden op onze website.

Gouden munten dienen ook als verzamelobject. Vele munten hebben een rijke geschiedenis en staan vaak symbool voor het land van herkomst. Vanwege de grote variatie in gouden munten is er dus voldoende keuze, zowel voor de belegger als de verzamelaar. Denk hierbij aan de bekende gouden tientjes of enkele en dubbele gouden dukaten.

Kortom, genoeg redenen om te beleggen of om uw goudportefeuille aan te vullen. Voor nu en voor de toekomst. Door de schaarste, de grote vraag en de ontwaarding van het geld is het beleggen in goud een serieuze optie geworden!

Deel dit nieuwsitem op...

VERZAMELAARSMARKT.NL BIJ NETWERK OP NEDERLAND 2

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV