Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Over ons

Adresgegevens

VerzamelaarsMarkt
Munt- en postzegelhandel de Ruiter B.V.
Kvk-nummer: 24347245
Btw-nummer: NL811800957B01
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal

   

Over ons

Al decennia lang is VerzamelaarsMarkt actief in de verzamelbranche. Al onze specialistische kennis die in deze jaren is opgebouwd concentreert zich in VerzamelaarsMarkt.nl, inmiddels de grootste verzamelwebwinkel van Nederland! Hier kunt u online terecht voor de aankoop van bijzondere verzamelobjecten. Daarnaast bent u van harte welkom om in de showroom van ons hoofdkantoor in Klaaswaal onze volledige collectie te bekijken. Hier kunt u ook terecht voor taxatie en verkoop van uw verzamelstukken. U bent van harte welkom!

Landelijke dekking

Met meer dan 100 kantoren door Nederland, België en Duitsland komen we bij u, als verzamelaar, in de buurt. Kom vrijblijvend bij ons langs voor de in- en verkoop, taxatie, belegging en/of verpanding van uw verzamelobjecten. Bij ons staat service hoog in het vaandel. Dit houdt in dat wij, met ons team, onze uiterste best doen om u zo goed als mogelijk van dienst te kunnen zijn.


Het maken van een afspraak is niet noodzakelijk, u kunt tijdens de openingstijden van de kantoren langskomen. Aangepaste openingstijden worden per kantoor vermeld indien dit van toepassing is. De webwinkel VerzamelaarsMarkt.nl opereert vanuit het hoofdkantoor in Klaaswaal. Op deze locatie kunt u terecht voor het uitgebreide assortiment, de overige kantoren dienen als afhaallocatie van uw bestelling.

Wij zijn aangesloten bij: NVMH - Nederlandse vereniging van Munthandelaren NVPH - Nederlandse vereniging van Postzegelhandelaren IBNS - Nederlandse vereniging van Papiergeldverzamelaars

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV