Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Goudbaar 500 gram

Umicore 500 gram 999,9 puur goud
Formaat in mm. 65 x 35 x 14

De goudbaar van 500 gram is door LBMA (London Bullion Market Association) geaccrediteerd. Dat betekent dat de baren van Umicore wereldwijd worden erkend en de baren daardoor eenvoudig kunnen worden verhandeld.

De goudbaar bevat 500 gram goud met een zuiverheid van 999,9 waardoor deze goudbaar vrijgesteld is van BTW, omdat deze wordt aangemerkt als beleggingsgoud.

Umicore is al sinds 1906 actief in de edelmetaalhandel. Zij recyclen edelmetalen tot kwalitatief hoogwaardige producten zoals goudbaren en zilverbaren. Umicore opereert wereldwijd en is gecertificeerd door de London Bullion Market Association. Deze organisatie controleert regelmatig het productieproces en zorgt dat het smeltproces aan de hoogste standaarden voldoet.

Informeer naar de mogelijkheden; neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail klantenservice@deruiterbv.nl of telefoon 0186-571366.

Specificaties

 • Merk
  Umicore
 • Puurheid
  99.9000
 • Edelmetaal
  Goud
 • Soort
  Baren

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 13
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV