Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Koninkrijksmunten Nederland ½ cent 1823 B

Kies uw product

Zf+
€ 95,00
Pr/Fdc
€ 300,00
Fdc
€ 400,00

De halve cent Koning Willem I 1823B is geslagen in Brussel en heeft een oplage van 14.093.168. De voorzijde van de ½ cent 1823B Willem 1 heeft de afbeelding van een gekroonde letter W tussen het jaartal en op de achterzijde staat een gekroond Nederlands wapen tussen ½ en de letter C.

De halve cent 1823b heeft als muntteken een B (Brussel) en als muntmeesterteken een palmtak. De halve cent Willem 1 1823b is gemaakt van koper en heeft een gewicht van 1,922 gram en een doorsnede van 16 mm. De halve cent 1823 Willem 1 heeft een gladde rand met daarop geen randschrift.

De prijs van een halve cent 1823b van Willem de eerste is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de ½ cent 1823 Willem de Eerste wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de halve centen Willem I 1823 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de halve cent 1823b Willem 1 uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.

Specificaties

 • Soort
  0,5 cent
 • Jaar
  1823
 • Land
  Nederland
 • Staatshoofd
  Koning Willem I

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV