Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Koninkrijksmunten Nederland 1 cent 1863

Kies uw product

Zf/Pr
€ 15,00
Fdc
€ 45,00
De één cent Koning Willem III 1863 is geslagen in Utrecht en heeft een oplage van 10.246.000. De voorzijde van de 1 cent 1863 Willem 3 heeft de afbeelding van een gekroonde letter W tussen het jaartal en op de achterzijde staat een gekroond Nederlands wapen tussen 1 en de letter C.

De één cent 1863 heeft als muntteken een Mercurius staf en als muntmeesterteken een zwaard. De één cent Willem 3 1863 is gemaakt van koper en heeft een gewicht van 3,845 gram en een doorsnede van 22 mm. De één cent 1863 Willem 3 heeft een gladde rand met daarop geen randschrift.

De prijs van een één cent 1863 van Willem de derde is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de 1 cent 1863 Willem de Derde wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de één centen Willem III 1863 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de één cent 1863 Willem 3 uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.

Specificaties

 • Soort
  1 cent
 • Jaar
  1863
 • Land
  Nederland
 • Staatshoofd
  Koning Willem III

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV