Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Koninkrijksmunten Nederland 2½ cent 1903

Kies uw product

Pr+
€ 35,00
Pr-
€ 25,00
Zf/Pr
€ 10,00
Zf+
€ 7,50
Pr/Fdc
€ 50,00
Fdc
€ 65,00
De twee en halve cent Koningin Wilhelmina 1903 is geslagen in Utrecht en heeft een oplage van 4.000.000. De voorzijde van de 2½ cent 1903 Wilhelmina  heeft de afbeelding van gekroonde leeuw met zwaard en pijlenbundel en op de achterzijde staat een 2½ cent binnen twee samengebonden oranjetakken. De afbeelding van de leeuw is veranderd ten opzichte van voorgaande jaren, in plaats van 15 staan er nu 17 blokken in het veld en de letters, munt- en muntmeesterteken zijn kleiner.

De twee en halve cent 1903 heeft als muntteken een Mercurius staf en als muntmeesterteken een hellebaard. De twee en halve cent Wilhelmina 1903 is gemaakt van brons en heeft een gewicht van 4 gram en een doorsnede van 23,5 mm. De twee en halve cent 1903 Wilhelmina heeft een gekartelde rand.

De prijs van een twee en halve cent 1903 van Wilhelmina is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de 2½ cent 1903 Wilhelmina wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de twee en halve centen Wilhelmina 1903 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de twee en halve cent 1903 Wilhelmina uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.

Specificaties

 • Soort
  2,5 cent
 • Jaar
  1903
 • Land
  Nederland
 • Staatshoofd
  Koningin Wilhelmina

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV