Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Koninkrijksmunten Nederland 25 cent 1827 B

Kies uw product

Zf+
€ 175,00

De vijf en twintig cent Koning Willem I 1827B is geslagen in Brussel en heeft een oplage van 2.021.836. De voorzijde van de 25 cent 1827B Willem 1 heeft de afbeelding van een gekroonde letter W tussen het jaartal en op de achterzijde staat een gekroond Nederlands wapen tussen 25 en de letter C.

De vijf en twintig cent 1827b heeft als muntteken een B (Brussel) en als muntmeesterteken een palmtak. De vijf en twintig cent Willem 1 1827b is gemaakt van zilver 568/1000 en heeft een gewicht van 4,23 gram en een doorsnede van 21 mm. De vijf en twintig cent 1827 Willem 1 heeft een gladde rand met daarop geen randschrift.

De prijs van een vijf en twintig cent 1827b van Willem de eerste is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de 25 cent 1827 Willem de Eerste wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de vijf en twintig centen Willem I 1827 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de vijf en twintig cent 1827b Willem 1 uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.

Specificaties

  • Soort
    25 cent
  • Jaar
    1827
  • Land
    Nederland
  • Staatshoofd
    Koning Willem I

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV