Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Koninkrijksmunten Nederland 25 cent 1890 zonder punt

Kies uw product

Zf+
€ 575,00
Pr/Fdc
€ 1.425,00

De vijfentwintig cent Koning Willem III 1890 is geslagen in Utrecht en heeft een oplage van 600.000. Deze oplage is verdeeld in munten met een punt achter het jaartal en munten zonder punt achter het jaartal. De exacte verdeling hiervan is onbekend. De voorzijde van de 25 cent 1890 Willem 3 heeft de afbeelding van een borstbeeld naar rechts, onder borstbeeld: I.P.S. en op de achterzijde staat een 25 cents binnen twee samengebonden eikentakken.

De vijfentwintig cent 1890 heeft als muntteken een Mercurius staf en als muntmeesterteken een zwaard. De vijfentwintig cent Willem 3 1890 is gemaakt van zilver 640/1000 en heeft een gewicht van 3,575 gram en een doorsnede van 19 mm. De vijfentwintig cent 1890 Willem 3 heeft een gekartelde rand.

De prijs van een vijfentwintig cent 1890 van Willem de derde is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de 25 cent 1890 Willem de Derde wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de vijfentwintig centen Willem III 1890 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de vijfentwintig cent 1890 Willem 3 uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.

Specificaties

 • Soort
  25 cent
 • Jaar
  1890
 • Land
  Nederland
 • Staatshoofd
  Koning Willem III

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV