Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Koninkrijksmunten Nederland 5 cent 1848

Kies uw product

Pr+
Niet voorradig
Pr-
Niet voorradig
Zf/Pr
Niet voorradig
Zf+
Niet voorradig

De vijf cent Koning Willem II 1848 is geslagen in Utrecht en heeft een oplage van 230. De voorzijde van de 5 cent 1848 Willem 2 heeft de afbeelding van een borstbeeld naar links, op halsafsnede diepliggend: SCHOUBERG en op de achterzijde staat een 5 cents binnen twee samengebonden eikentakken en een positiestreepje onder de laatste 8 van het jaartal.

De vijf cent 1848 heeft als muntteken een Mercurius staf en als muntmeesterteken een zwaard. De vijf cent Willem 2 1848 is gemaakt van zilver 640/1000 en heeft een gewicht van 0,685 gram en een doorsnede van 12,5 mm. De vijf cent 1848 Willem 2 heeft een gekartelde rand.

De prijs van een vijf cent 1848 van Willem de tweede is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de 5 cent 1848 Willem de Tweede wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de vijf centen Willem II 1848 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de vijf cent 1848 Willem 2 uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.

Specificaties

 • Soort
  5 cent
 • Jaar
  1848
 • Land
  Nederland
 • Staatshoofd
  Koning Willem II

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV