Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Koninkrijksmunten Nederland 5 cent 1827 B

Kies uw product

Pr/Fdc
€ 575,00
De vijf cent Koning Willem I 1827 B is geslagen in Brussel en heeft een oplage van 283.553. De voorzijde van de 5 cent 1827 B Willem 1 heeft de afbeelding van gekroonde letter W tussen het jaartal en op de achterzijde staat een gekroond Nederlands wapen tussen 5 en de letter C.

De vijf cent 1827 b heeft als muntteken een B (Brussel) en als muntmeesterteken een palmtak. De vijf cent Willem 1 1827b is gemaakt van zilver 569/1000 en heeft een gewicht van 0,846 gram en een doorsnede van 15 mm. De vijf cent 1827 Willem 1 heeft een gladde rand met daarop geen randschrift.

De prijs van een vijf cent 1827 b van Willem de eerste is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de 5 cent 1827 Willem de Eerste wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de vijf centen Willem I 1827 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de vijf cent 1827b Willem 1 uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.

Specificaties

 • Soort
  5 cent
 • Jaar
  1827
 • Land
  Nederland
 • Staatshoofd
  Koning Willem I

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV