Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Koninkrijksmunten Nederland 5 cent 1987

€ 0,50

Kies uw product

UNC
€ 1,00
Zf
€ 0,50
De vijf cent Koningin Beatrix 1987 is geslagen in Utrecht en heeft een oplage van 33.300.000. De vijf cent Beatrix 1987 is ontworpen door B. Ninaber van Eyben. De voorzijde van de 5 cent 1987 Beatrix heeft de afbeelding van een half portret naar links en op de achterzijde staat een 5 ct met daarboven een onderbroken rechthoek.

De vijf cent 1987 heeft als muntmeesterteken een aambeeld. De vijf cent Beatrix 1987 is gemaakt van brons en heeft een gewicht van 3,5 gram en een doorsnede van 21 mm. De vijf cent 1987 Beatrix heeft een gladde rand met daarop geen randschrift.

De prijs van een vijf cent 1987 van Beatrix is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de 5 cent 1987 Beatrix wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de vijf centen Beatrix 1987 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de vijf cent 1987 Beatrix uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.

Specificaties

 • Soort
  5 cent
 • Jaar
  1987
 • Land
  Nederland
 • Staatshoofd
  Koningin Beatrix

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 13
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV