Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Koninkrijksmunten Nederland 5 cent 2000

€ 0,50

Kies uw product

UNC
€ 1,00
Zf
€ 0,50
De vijf cent Koningin Beatrix 2000 is geslagen in Utrecht en heeft een oplage van 29.900.000. De vijf cent Beatrix 2000 is ontworpen door B. Ninaber van Eyben. De voorzijde van de 5 cent 2000 Beatrix heeft de afbeelding van een half portret naar links en op de achterzijde staat een 5 ct met daarboven een onderbroken rechthoek.

De vijf cent 2000 heeft als muntmeesterteken een pijl en boog met ster. De vijf cent Beatrix 2000 is gemaakt van brons en heeft een gewicht van 3,5 gram en een doorsnede van 21 mm. De vijf cent 2000 Beatrix heeft een gladde rand met daarop geen randschrift.

De prijs van een vijf cent 2000 van Beatrix is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de 5 cent 2000 Beatrix wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de vijf centen Beatrix 2000 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de vijf cent 2000 Beatrix uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.

Specificaties

 • Soort
  5 cent
 • Jaar
  2000
 • Land
  Nederland
 • Staatshoofd
  Koningin Beatrix

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 13
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV