Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Koninkrijksmunten Nederland 1 gulden 1997

€ 2,00

Kies uw product

UNC
€ 2,00
De één gulden Beatrix 1997 is geslagen in Utrecht en heeft een oplage van 12.687.000. De voorzijde van de 1 gulden 1997 Beatrix heeft als afbeelding halfportret naar links en op de achterzijde staat een 1 G met daarboven rechthoek.

De één gulden 1997 heeft als muntmeesterteken een pijl en boog. De één gulden Beatrix  1997 is gemaakt van nikkel. De 1 gulden 1997 heeft een gewicht van 6 gram en een doorsnede van 25 mm. De één gulden 1997 Beatrix heeft een gladde rand met daarop * GOD * ZY * MET * ONS. Het ontwerp is gemaakt door B. Ninaber van Eyben.

De prijs van een gulden 1997 van Beatrix is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de 1 gulden 1997 Beatrix wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de één guldens Beatrix 1997 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de één gulden 1997 Beatrix uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.

Specificaties

 • Soort
  1 gulden
 • Jaar
  1997
 • Land
  Nederland
 • Staatshoofd
  Koningin Beatrix

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV