Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Koninkrijksmunten Nederland 2½ gulden 1999

Koninkrijksmunten Nederland 2½ gulden 1999

€ 5,25

Kwaliteit
    Unc
€ 5,25
De twee en een halve gulden Beatrix 1999 is geslagen in Utrecht heeft een oplage 240.000. De voorzijde van de 2 ½  gulden 1999 Beatrix heeft als afbeelding een halfportret naar links en op de achterzijde staat een 2 ½ G met daarboven onderbroken rechthoek. Het ontwerp is gemaakt door B. Ninaber van Eyben.

De twee en halve gulden 1999  heeft als muntmeesterteken een pijl en boog. De twee en halve gulden Beatrix 1999 is gemaakt van nikkel. De 2 ½  gulden 1999 heeft een gewicht van 10 gram en een doorsnede van 29 mm. De twee en halve gulden 1999 Beatrix heeft een gladde rand met daarop * GOD * ZY * MET * ONS.

De prijs van twee en halve gulden 1999 van Beatrix is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de 2 ½  gulden 1999 Beatrix wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de twee en halve guldens Beatrix  1999 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de Rijksdaalder 1999 Beatrix  uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.
Meer tonen

Uw verzameling verkopen?

Klik hier

Specificaties

 • Staatshoofd
  Koningin Beatrix
 • Land
  Nederland
 • Soort
  2,5 gulden
 • Jaar
  1999

Deel dit product op...

Google+ Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 13
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV