Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Koninkrijksmunten Nederland 5 gulden 2001

€ 10,00

Kies uw product

UNC
€ 10,00
De vijf gulden Beatrix 2001 is geslagen in Utrecht heeft een oplage 115.000. De voorzijde van de 5  gulden 2001 Beatrix heeft als afbeelding een halfportret naar links en op de achterzijde staat 5 G met daarboven onderbroken rechthoek. Het ontwerp is gemaakt door B. Ninaber van Eyben.

De vijf gulden 2001  heeft als muntmeesterteken een vruchtdragende wijnrank. De vijf gulden Beatrix 2001 is gemaakt van goudkleurig verbronsd nikkel. De 5  gulden 2001 heeft een gewicht van 9.25 gram en een doorsnede van 23.5 mm. De vijf gulden 2001 Beatrix heeft een gekartelde rand met daarop * GOD * ZY * MET * ONS.

De prijs van vijf 2001 van Beatrix is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de 5  gulden 2001 Beatrix wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de vijf guldens Beatrix  2001 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de vijf gulden 2001 Beatrix  uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.

Specificaties

 • Soort
  5 gulden
 • Jaar
  2001
 • Land
  Nederland
 • Staatshoofd
  Koningin Beatrix

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 13
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV