Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Koninkrijksmunten Nederland 5 gulden EK-Vijfje

€ 2,00

Kies uw product

UNC
€ 4,95
Zf
€ 2,00
FDC in blister
€ 5,95

Bestel hier ook FDC in blister -

De vijf gulden Beatrix 2000 is geslagen in Utrecht heeft een oplage 55.000, waarvan 20.000 stuks in EK 2000-muntset Nederland-België. De voorzijde van de 5  gulden 2000 Beatrix heeft als afbeelding portret van Beatrix naar links met op de achtergrond een voetbal en op de achterzijde staat 5 GULDEN op een voetbal die het hele muntvlak bedekt; EK 2000. Het ontwerp is gemaakt door Geerten Verheus en Michael Raedecker.

De vijf gulden 2000  heeft als muntmeesterteken een pijl en boog met ster.  De vijf gulden Beatrix 2000 is gemaakt van goudkleurig verbronsd nikkel. De 5  gulden 2000 heeft een gewicht van 9.25 gram en een doorsnede van 23.5 mm. De vijf gulden 2000 Beatrix heeft een gekartelde rand met daarop * GOD * ZY * MET * ONS.

De prijs van vijf 2000 van Beatrix is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de 5  gulden 2000 Beatrix wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de vijf guldens Beatrix  2000 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de vijf gulden 2000 Beatrix  uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.

Specificaties

  • Soort
    5 gulden
  • Land
    Nederland
  • Staatshoofd
    Koningin Beatrix

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV