Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Koninkrijksmunten Nederland 5 cent 1961

Koninkrijksmunten Nederland 5 cent 1961 Koninkrijksmunten Nederland 5 cent 1961

€ 0,50

Kwaliteit
    Zf
€ 0,50
    Fdc
€ 25,00
De vijf cent Koningin Juliana 1961 is geslagen in Utrecht en heeft een oplage van 12.000.000. De voorzijde van de 5 cent 1961 Juliana heeft de afbeelding van een portret naar rechts en op de achterzijde staat een 5 cent en oranjetak.

De vijf cent 1961 heeft als muntmeesterteken een vis. De vijf cent Juliana 1961 is gemaakt van brons en heeft een gewicht van 3,5 gram en een doorsnede van 21 mm. De vijf cent 1961 Juliana heeft een gladde rand met daarop geen randschrift.

De prijs van een vijf cent 1961 van Juliana is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de 5 cent 1961 Juliana wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de vijf centen Juliana 1961 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de vijf cent 1961 Juliana uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.
Meer tonen

Uw verzameling verkopen?

Klik hier

Specificaties

 • Staatshoofd
  Koningin Juliana
 • Land
  Nederland
 • Soort
  5 cent
 • Jaar
  1961

Deel dit product op...

Google+ Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 13
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV