Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Koninkrijksmunten Nederland 2½ gulden 1962

€ 12,50

Kies uw product

Fdc
€ 12,50
De twee en een halve gulden Juliana 1962 is geslagen in Utrecht heeft een oplage 5.000.000. De voorzijde van de 2 ½  gulden 1962 Juliana heeft als afbeelding portret naar rechts, onder achterkant hals afsnede: de letter W en op de achterzijde staat een gekroond Nederlands wapen tussen 2 ½ en G.

De twee en halve gulden 1962  heeft als muntmeesterteken een vis. De twee en halve gulden Juliana 1962 is gemaakt van zilver en heeft een zilvergehalte van 720/1000. De 2 ½  gulden 1962 heeft een gewicht van 15 gram, waarvan een netto zilvergewicht van 10.8 gram en een doorsnede van 33 mm. De twee en halve gulden 1962 Juliana heeft een gladde rand met daarop * GOD * ZY * MET * ONS.

De prijs van twee en halve gulden 1962 van Juliana is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de 2 ½  gulden 1962 Juliana wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de twee en halve guldens Juliana  1962 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de Rijksdaalder 1962 Juliana  uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.

Specificaties

 • Staatshoofd
  Koningin Juliana
 • Land
  Nederland
 • Soort
  2,5 gulden
 • Jaar
  1962

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 13
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV