Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Nederlands Indië ¼ gulden 1945 S

Nederlands Indië ¼ gulden 1945 S

€ 5,00

De één vierde gulden Wilhelmina 1945 is geslagen in San Francisco en heeft een oplage van 56.000.000. De voorzijde van de 1/4 gulden 1945 Wilhelmina heeft de afbeelding van een gekroond Nederlands wapen tussen ¼ - G en op de achterzijde staat de Maleise tekst: saper ampat roepijah en de Javaanse tekst: sa-prapat roepijah.

De één vierde gulden 1945 heeft als muntteken een S (San Francisco) en als muntmeesterteken een palmboom. De één vierde gulden Wilhelmina 1945 is gemaakt van zilver 720/1000 en heeft een gewicht van 3,18 gram en een doorsnede van 19 mm. De één vierde gulden 1945 Wilhelmina heeft een gekartelde rand met daarop geen randschrift.

De prijs van een één vierde gulden 1945 van Wilhelmina is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de 1/4 gulden 1945 Wilhelmina wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de één vierde gulden Wilhelmina 1945 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de één vierde gulden 1945 Wilhelmina uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.
Meer tonen

Kwaliteit

Uw verzameling verkopen?

Klik hier

Specificaties

  • Land
    Nederlands Indië
  • Soort
    25 gulden
  • Jaar
    1945

Deel dit product op...

Google+ Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 13
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV