Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Fabeltjeskrant coincards (1 Stuiter)

Fabeltjeskrant coincards (1 Stuiter) Fabeltjeskrant coincards (1 Stuiter) Fabeltjeskrant coincards (1 Stuiter) Fabeltjeskrant coincards (1 Stuiter) Fabeltjeskrant coincards (1 Stuiter) Fabeltjeskrant coincards (1 Stuiter)

€ 0,00

Artikelnr. ab146

Nu beschikbaar! - Fabeltjeskrant coincards abonnement

Ontvang iedere maand één van de 12 officiële Fabeltjeskrant coincards! Bij het afsluiten van dit abonnement wordt er een album inclusief 12 certificaten (in de vorm van de Fabeltjeskrant) en 2 coincard bladen naar u opgestuurd.

Wat zijn de kosten?

Het afsluiten van dit abonnement is volledig gratis!!

De kosten per levering van elke Fabeltjeskrant coincard is €21,95. Er worden géén verzendkosten in rekening gebracht! U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de coincards steeds af te halen bij één van onze kantoren bij u in de buurt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Om een abonnement bij ons af te sluiten, bestelt u onderstaand product. Hiermee reserveert u feitelijk de coincards. Het aantal dat u invoert, is het aantal coincards dat u per soort wilt ontvangen. Als u er voor kiest om de coincards bij een kantoor bij u in de buurt op te halen, kunt u dit bij het afronden van uw bestelling aangeven.

Elke maand zal het volgende gebeuren:

  • Uw bestelling van de coincard wordt automatisch aangemaakt.
  • U krijgt een bevestiging van deze bestelling, inclusief de betalingsgegevens.
  • Na betaling, wordt de nieuwe uitgifte naar u (of naar het gekozen kantoor) opgestuurd.
  • Indien u de levering wenst te annuleren, dient u dit binnen 14 dagen na ontvangst van de e-mail met orderbevestiging aan ons kenbaar te maken.

Waarom een abonnement bij ons?

U krijgt altijd automatisch de coincards toegestuurd. Het enige wat u nog moet doen, is het betalen van de automatisch aangemaakte bestellingen. Bent u overtuigd? Sluit dan nu uw gratis abonnement af bij ons! Om het voor u als klant extra voordelig te maken, betaalt u voor deze abonnementsleveringen géén verzendkosten!

Houdt u rekening met het volgende:

*Bij onvoorziene omstandigheden, behouden wij ons het recht voor om een bestelling of reservering te wijzigen of te annuleren.

Meer tonen

Uw verzameling verkopen?

Klik hier

Specificaties

  • Merk
    Overig
  • Verzamelitem
    Euro's

Deel dit product op...

Google+ Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 13
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV