Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Koninkrijksmunten Nederland Gouden dukaat 1928

Kies uw product

Fdc
€ 250,00

De enkele dukaat Wilhelmina 1928 is geslagen in Utrecht en heeft een oplage van 654.424. De voorzijde van de enkele dukaat 1928 Wilhelmina heeft de afbeelding van een staande ridder naar rechts met zwaard en pijlenbundel met daaromheen de tekst: CONCORDIA RES PARVAE CRESCUNT en op de achterzijde staat een versierd vierkant met daarin de tekst: MO.AUR.REG.BELGII AG LEGEM IMPERII.

De enkele dukaat 1928 heeft als muntteken een mercuriusstaf en als muntmeesterteken een zeepaard. De enkele dukaat Wilhelmina 1928 is gemaakt van goud 983/1000 en heeft een gewicht van 3,494 gram en een doorsnede van 20,5 of 21,5 mm. De enkele dukaat 1928 Wilhelmina heeft een kabelrand met daarop geen randschrift.

De prijs van een enkele dukaat 1928 van Wilhelmina is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de enkele dukaat 1928 Wilhelmina wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de munten hoe meer waarde de munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de enkele dukaten Wilhelmina 1928 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze adviseurs.

Heeft u de enkele dukaat 1928 Wilhelmina uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om deze aan ons te verkopen.

Specificaties

 • Soort
  Dukaat
 • Edelmetaal
  Goud
 • Jaar
  1928
 • Land
  Nederland
 • Staatshoofd
  Koningin Wilhelmina

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV