Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om een ​​betere gebruikerservaring te bieden en we raden u aan om het gebruik ervan te accepteren voor een optimale sitewerking.

Verzamelaarsmarkt.nl
Assortiment

Wrakset serie Deel 1: Kapers op de kust

€ 79,95

Kies uw product

Piraten en kapers waren de schrik van elke koopman. Als hun vlag aan de horizon verscheen sloeg de schrik de kooplieden om het hart. Wanneer het schip geënterd werd, zag het er niet best uit voor de bemanning, zij werden gekielhaald of verkocht als slaaf. De buit werd verdeeld onder de piraten. Niet voor niets liepen de rillingen over de rug van de ruwe zeelui, als men sprak over Barbarossa, zwartbaard of andere piraten. Deze vrijbuiters van de zee luisterden naar niemand behalve naar het geld. 

In deze set bieden wij u een originele zilveren munt uit een scheepswrak, met daarbij een VOC-duit en een 2-Stuiverstuk uit de achttiende eeuw. Deze set vertelt u het verhaal van zee, zilt en zilver. 

Let op! Vanwege het unieke karakter van de munten zullen ze in werkelijkheid verschillen van de productfoto's en de standaardjes zijn niet inbegrepen bij dit product.

Onze andere historische sets gemist? Klik hier voor de producten!

Specificaties

  • Jaar
    18e eeuw
  • Land
    Nederland
  • Thema
    Historische set

Deel dit product op...

Pinterest

We helpen u graag!

Bezoek ons

Kantoor Klaaswaal
Industrieweg 24
3286 BW Klaaswaal, Nederland

Route Locaties

© Verzamelaarsmarkt.nl, onderdeel van De Ruiter BV