U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

Bekijk totaaloverzicht

Snel Bestellen:


Catalogus / Downloads
bekijk hier het overzicht »

Bankbiljetten Nederland Nederland 250 gulden (alle)

Voorbeeld afbeelding   Voorbeeld afbeelding
76 x 160 mm
Cat.Nr.
AV.nr
Kwaliteit
Prijs
 
134-1 
93.1 
Unc 
€ 325,00 
Bestellen
 
functies
134-1 
93.1 
€ 225,00 
Bestellen
 
functies
134-1 
93.1 
Pr 
€ 175,00 
Bestellen
 
functies
134-1 
93.1 
€ 165,00 
Bestellen
 
functies
Actie: Origineel biljet in de kwaliteit Prachtig Plus & een gouden variant van het biljet (UNC)  
 
Pr+ 
€ 199,00 
Bestellen
werkelijke afbeelding
functies

Nederlandse banbiljetten, Wereld bankbiljetten, Suriname, Nederlands Indië en Nieuw Guinea, Curaçao en Antillen, noodgeld, reclamegeld, schoolgeld en themabiljetten zijn allemaal verkrijgbaar via verzamelaarsmarkt.nl

Bent u nog op zoek naar bankbiljetten of wilt u graag uw verzameling compleet maken? Dat kan bij verzamelaarsmarkt.nl. Met ruim 70.000 artikelen online de grootste aanbieder op het gebied van verzamelen. Uiteraard is het ook mogelijk om de bankbiljetten catalogus te bestellen waarin alle bankbiljetten in terug te vinden zijn onder de afdeling NVMH Catalogi.

Wellicht ook een idee om een kijkje te nemen bij de accessoires en opbergmogelijkheden voor bankbiljetten onder de afdeling Accessoires. Hier vindt u voldoende inspiratie om uw verzameling oude bankbiljetten op de juiste manier te presenteren en veilig te kunnen op bergen.

Wilt u uw bankbiljetten verzameling verkopen? Ook dat is geen probleem. Kom langs voor een vrijblijvende taxatie van uw munten. Dit kan dagelijks in Klaaswaal of op onze taxatiedagen door heel Nederland.