U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

Italië speciale 2 euromunten

Voorbeeld afbeelding
 
Kwaliteit
Prijs
werkelijke afbeelding
€ 3,50
Bestellen
functies
werkelijke afbeelding
€ 22,50
Bestellen
functies
Gerelateerde producten


Italië BU-Set 2002

Klik hier om naar product te gaan

Italië BU-Set 2003

Klik hier om naar product te gaan

Italië BU-Set 2003 + 5 euromunt

Klik hier om naar product te gaan
Euromunten verzamelen? Een stukje geschiedenis in handbereik. Elke euro vertegenwoordigd een waarde maar heeft ook zijn eigen historie en verzamelwaarde. Vooral de euromunten die zeldzaam zijn, zoals de 2 euromunt van Grace Kelly van Monaco, vertegenwoordigen veel waarde. In de webwinkel zijn diverse zeer zeldzame euromunten terug te vinden.

Verzamelaarsmarkt heeft het grootste aanbod aan Nederlandse euromunten. Hier vindt u onder andere complete series vanaf 1999, BU sets, Dag van de Munt sets en Holland Coinfair sets. Daarnaast is er de mogelijkheid om de euromunten te bekijken op ons hoofdkantoor in Klaaswaal.

In de categorie voor euro’s kunt u ook op internationaal niveau op zoek naar uw gewenste euromunt. Alle landen die de euro gebruiken als valuta hebben dan een eigen munt geslagen.

Wilt u graag euromunten kopen voor uw verzameling? Verzamelaarsmarkt is de grootste webwinkel in postzegels en accessoires. Met meer dan 70.000 artikelen online een zeer divers aanbod voor de verzamelaar. Euromunten verkopen? Ook hiervoor kunt u terecht bij een van onze taxateurs. Kijk ook onder afdeling taxatiedagen voor de taxatiedag bij u in de buurt.