U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

Herdenkingsmunten en penningen coincards

Voorbeeld afbeelding Voorbeeld afbeelding
 
Kwaliteit
Prijs
 
€ 9,95
Bestellen
functies
Gerelateerde producten


Nederland 5 euro 2004 Koninkrijksmunt (50 jaar Nederland, Aruba en Ned. Antillen) in zilver

Klik hier om naar product te gaan

Nederland 5 euro 2005 Zestig jaar vrede & vrijheid in zilver

Klik hier om naar product te gaan

Nederland 10 euro 2002 Huwelijksmunt Prins Willem Alexander en Maxima in zilver

Klik hier om naar product te gaan
Euromunten verzamelen? Een stukje geschiedenis in handbereik. Elke euro vertegenwoordigd een waarde maar heeft ook zijn eigen historie en verzamelwaarde. Vooral de euromunten die zeldzaam zijn, zoals de 2 euromunt van Grace Kelly van Monaco, vertegenwoordigen veel waarde. In de webwinkel zijn diverse zeer zeldzame euromunten terug te vinden.

Verzamelaarsmarkt heeft het grootste aanbod aan Nederlandse euromunten. Hier vindt u onder andere complete series vanaf 1999, BU sets, Dag van de Munt sets en Holland Coinfair sets. Daarnaast is er de mogelijkheid om de euromunten te bekijken op ons hoofdkantoor in Klaaswaal.

In de categorie voor euro’s kunt u ook op internationaal niveau op zoek naar uw gewenste euromunt. Alle landen die de euro gebruiken als valuta hebben dan een eigen munt geslagen.

Wilt u graag euromunten kopen voor uw verzameling? Verzamelaarsmarkt is de grootste webwinkel in postzegels en accessoires. Met meer dan 70.000 artikelen online een zeer divers aanbod voor de verzamelaar. Euromunten verkopen? Ook hiervoor kunt u terecht bij een van onze taxateurs. Kijk ook onder afdeling taxatiedagen voor de taxatiedag bij u in de buurt.