U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

Herdenkingsmunten en penningen coincards

Voorbeeld afbeelding Voorbeeld afbeelding
 
Kwaliteit
Prijs
werkelijke afbeelding
€ 15,00
Bestellen
functies
Gerelateerde producten


Nederland 5 euro 2004 Koninkrijksmunt (50 jaar Nederland, Aruba en Ned. Antillen) in zilver

Klik hier om naar product te gaan

Nederland 5 euro 2005 Zestig jaar vrede & vrijheid in zilver

Klik hier om naar product te gaan

Nederland 10 euro 2002 Huwelijksmunt Prins Willem Alexander en Maxima in zilver

Klik hier om naar product te gaan
De euro is een nieuw tijdperk voor veel verzamelaars. Elk land heeft zijn eigen euro met eigen initialen. In het bijzonder de euromunten Monaco, San Marino en Vaticaanstad. Deze klein onafhankelijke staten hebben hun eigen euro uitgegeven.

Op zoek naar het grootste euromunten overzicht? Binnen de afdeling euro’s heeft verzamelaarsmarkt een zeer groot aanbod aan Nederlandse euromunten, Europese euromunten, diverse soorten eurosets, muntrollen en testeuro’s. Ook is er een afdeling euromunten opruiming waarin u uw slag kan slaan.

Uiteraard kunt u ook terecht voor een euro catalogus, uitgegeven door het merk Leuchtturm. Dit is een zeer uitgebreide catalogus van alle bestaande euromunten.

Verder zijn er ook losse series verkrijgbaar van 1 cent tot en met 2 euro. De 2 euromunten zijn daarnaast ook verkrijgbaar als serie. Door de grote vraag naar 2 euromunten krijgen we steeds meer zeldzame 2 euromunten. In deze categorie zijn alle landen die mee doen aan de euro vertegenwoordigt.

Op zoek naar zeer zeldzame euromunten? Deze zijn in diverse kwaliteiten verkrijgbaar via onze webwinkel. Mocht uw hulp nodig hebben bij bestellen schroom niet om contact op te nemen met één van onze adviseurs.

Wordt uw collectie te groot en zoekt u een betrouwbaar bedrijf voor inkoop euromunten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze wekelijkse taxatiedagen door heel Nederland kunnen wij u zeker van dienst zijn.