U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

Nederland herdenkingsmunten en -penningen in Officiële Munthouder

Voorbeeld afbeelding Voorbeeld afbeelding
 
Kwaliteit
Prijs
werkelijke afbeelding
€ 12,95
Bestellen
functies
Gerelateerde producten


Penning 'Grootmeesters der Lage Landen' - De Nachtwacht - Rembrandt van Rijn

Klik hier om naar product te gaan

Penning 'Grootmeesters der Lage Landen' - Het Lam Gods - Jan van Eyck

Klik hier om naar product te gaan

Penning 'Grootmeesters der Lage Landen' - Victory Boogie Woogie - Piet Mondriaan

Klik hier om naar product te gaan
2 euro munten speciaal, 2 euromunten kleur, series 1 cent tot 2 euro, series 2 euromunten, gelegenheidseuro’s BU-sets, speciale BU-sets, Holland Coinfair sets, Dag van de Munt sets, BeNeLux sets, proofsets muntrollen 1 tot 5 cent, muntrollen complete sets, testeuro’s en startsets. Een compleet overzicht euromunten en allemaal verkrijgbaar via verzamelaarsmarkt.nl.

Bent u nog op zoek naar euromunten of wilt u graag uw verzameling compleet maken? Dat kan bij verzamelaarsmarkt.nl. Met ruim 70.000 artikelen online de grootste aanbieder op het gebied van verzamelen. Uiteraard is het ook mogelijk om de euro catalogus te bestellen onder de afdeling Eurocatalogi waarin alle euromunten in terug te vinden zijn.

Wellicht ook een idee om een kijkje te nemen bij de accessoires en opbergmogelijkheden voor de euromunten onder de afdeling Accessoires. Hier vindt u voldoende inspiratie om uw verzameling euro’s op de juiste manier te presenteren en veilig te kunnen op bergen.

Wilt u uw euromunten verzameling verkopen? Ook dat is geen probleem. Kom langs voor een vrijblijvende taxatie van uw munten. Dit kan dagelijks in Klaaswaal of op onze taxatie dagen door heel Nederland.