U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

Goud & Zilver


Goud en Zilver kopen


Wij zijn u graag van dienst als u overweegt om te beleggen in edelmetalen. Er zijn veel mensen die goud en zilver kopen als zekerstelling van het vermogen. Er zijn ook mensen die speculatief beleggen en winst hopen te behalen op kortere termijn.

Waarom in edelmetaal beleggen?
De afgelopen 10 jaar hebben goud en zilver laten zien dat ze zekerheid bieden in tijden van economische onzekerheid. Ondanks een verslechterende economie presteren edelmetalen het om relatief in waarde te stijgen. Goud en zilver worden als goede alternatieven gezien ten opzichte van bijvoorbeeld aandelen of valuta. Zo is goud historisch gezien erg waardevast. Vaak wordt het bezit van edelmetaal gezien als een vorm van geld. Eén belangrijk verschil: goud is niet bij te drukken is dus altijd afhankelijk van vraag en aanbod.

Bent u op zoek naar een lange termijn belegging en gaat uw voorkeur uit naar fysiek bezit van uw vermogen? Dan is investeren in goud en zilver wellicht wat voor u. Ook op korte termijn kan dit erg winstgevend blijken.

Heeft u meer vragen over ons assortiment in goud of zilver en wilt u vrijblijvend een gesprek aangaan over het aankopen van goud of zilver? Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies op 0186-571366. Een afspraak maken? Klik hier voor een van de 50 verkooppunten (Goudwisselkantoor) door het land bij u in de buurt.