U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

Verzamelaarsmarkt.nl review stars
8,8 / 10
432


Contact


In samenwerking met: PostzegelsmetKorting.nl Facebook VZM


Wij zijn aangesloten bij:
NVMH - Nederlandse vereniging van Munthandelaren
NVPH - Nederlandse vereniging van Postzegelhandelaren
IBNS - Nederlandse vereniging van Papiergeldverzamelaars
 

Nieuwsbrief
Direct geinformeerd worden over onze laatste aanbiedingen?

Meld u aan voor onze nieuws- brief:  
Zoeken

Goud & Zilver


Goudbaren


Goud is er in meerdere verschijningsvormen. Baren zijn de bekendste. Het voordeel van goudbaren is dat deze heel compact en praktisch zijn voor het zekerstellen van uw vermogen.

Goudbaren zijn er in verschillende gewichten: vanaf 1 gram tot 1000 gram. In principe kan Verzamelaarsmarkt.nl alle baren leveren. Alle goudbaren die worden geleverd zijn gegoten of geslagen in fijn goud met de zuiverheid van tenminste 99,99%, ook wel aangemerkt als 999/1000. Deze goudbaren zijn LBMA-gecertificeerd en dus internationaal verhandelbaar.

U bepaalt zelf welke gewichten u aanschaft. Ons advies aan u is om goud in verhandelbare gewichten aan te schaffen. Dat geeft u flexibiliteit in de eventuele verkoop op kortere of langere termijn. Uiteraard is de samenstelling van uw goudbaren ook afhankelijk van uw budget. Onze adviseurs helpen u graag. Op meer dan 50 locaties in Nederland zijn wij u met plezier van dienst.

Voor nu en voor de toekomst is het verstandig om uw vermogen deels in goud om te zetten. Wij zijn u graag van dienst om dit te realiseren.