U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.


Nederland en Overzee
Munten Wereld

Snel Bestellen:


Catalogus / Downloads
bekijk hier het overzicht »

Munten Nederland ½ cent

½ cent Koning Willem I 1815-1840

Voorbeeld afbeelding Voorbeeld afbeelding
Totaal overzicht

We hebben 98 artikelen onder deze afdeling.

Bekijk ons aanbod
½ cent Koning Willem II 1840-1849

Voorbeeld afbeelding Voorbeeld afbeelding
Totaal overzicht

We hebben 28 artikelen onder deze afdeling.

Bekijk ons aanbod
½ cent Koning Willem III 1849-1890

Voorbeeld afbeelding Voorbeeld afbeelding
Totaal overzicht

We hebben 213 artikelen onder deze afdeling.

Bekijk ons aanbod
½ cent Koningin Wilhelmina 1890-1940

Voorbeeld afbeelding Voorbeeld afbeelding
Totaal overzicht

We hebben 161 artikelen onder deze afdeling.

Bekijk ons aanbod

Munten verzamelen? Een stukje geschiedenis in handbereik. Vroeger werden de munten onder andere geslagen in goud, zilver, brons, koper etc. Vooral de gouden en zilveren munten kunnen veel waarde vertegenwoordigen. In de webwinkel zijn diverse zeer zeldzame munten terug te vinden.

Op munten gebied is er ook sterk verwantschap met de Nederlandse Antillen. Doordat deze eilanden behoren bij het Koninkrijk de Nederlanden zijn er ook munten geslagen met de Nederlandse inslag. Een speciale categorie waarin verzamelaars een stukje geschiedenis kunnen terug vinden en verzamelen.

In 1806 werd Lodewijk Napoleon koning over Holland. Dit heeft ook zijn invloed gehad op het Nederlandse muntgeld. Zo zijn er diverse munten geslagen met de beeltenis van Lodewijk Napoleon. Zeer zeldzame munten die verkrijgbaar zijn in de webwinkel van verzamelaarsmarkt.

Uiteraard zijn onder de afdeling munten ook de koninkrijksmunten van Willem I tot Koningin Beatrix terug vinden in de webwinkel van verzamelaarsmarkt. Voor de meeste verzamelaars zeer belangrijk, mede ook door de grote historie die deze munten met zich mee brengen.

Naast deze munten zijn ook de Bataafse republiek en de wereld munten terug te vinden zodat een compleet aanbod aanwezig is voor de verzamelaar.

Wilt u graag munten kopen voor uw verzameling? Verzamelaarsmarkt is de grootste webwinkel in munten en euromunten. Met meer dan 70.000 artikelen online een zeer divers aanbod voor de verzamelaar. Ook kunt u terecht bij een van onze taxateurs voor het verkopen van uw collectie munten. Kijk ook onder afdeling taxatiedagen voor de taxatiedag bij u in de buurt.