U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

Verzamelaarsmarkt.nl review stars
9 / 10
530

 
Contact


Nieuwe artikelen
Nieuwsbrief
Direct geinformeerd worden over onze laatste aanbiedingen?

Meld u aan voor onze nieuws- brief:  
Zoeken

Nederland en Overzee
Munten Wereld

Snel Bestellen:


Catalogus / Downloads
bekijk hier het overzicht »

1 cent Koningin Wilhelmina

Voorbeeld afbeelding Voorbeeld afbeelding
 
Kwaliteit
Prijs
 
€ 50,00
Bestellen
functies
 
€ 30,00
Bestellen
functies
 
€ 20,00
Bestellen
functies
 
€ 17,50
Bestellen
functies
 
€ 10,00
Bestellen
functies
 
€ 7,00
Bestellen
functies
 
€ 3,50
Bestellen
functies
Gerelateerde producten


1 cent 1821 U

Klik hier om naar product te gaan

1 cent 1822 U

Klik hier om naar product te gaan

1 cent 1822 B

Klik hier om naar product te gaan
De één cent Koningin Wilhelmina 1904 is geslagen in Utrecht en heeft een oplage van 10.000.000. De voorzijde van de 1 cent 1904 Wilhelmina heeft de afbeelding van een gekroonde leeuw met zwaard en pijlenbunde en de letters in omschrift zijn kleiner en op de achterzijde staat een 1 cent binnen twee samengebonden oranjetakken. De afbeelding van de leeuw is veranderd ten opzichte van de voorgaande jaren, meer manen en beter reliëf.

De één cent 1904 heeft als muntteken een Mercurius staf en als muntmeesterteken een bijl. De één cent Wilhelmina 1904 is gemaakt van brons en heeft een gewicht van 2,5 gram en een doorsnede van 19 mm. De één cent 1904 Wilhelmina heeft een gekartelde rand.

De prijs van een één cent 1904 van Wilhelmina is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de 1 cent 1904 Wilhelmina wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de één centen Wilhelmina 1904 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de één cent 1904 Wilhelmina uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.