U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

Verzamelaarsmarkt.nl review stars
9 / 10
530

 
Contact


Nieuwe artikelen
Nieuwsbrief
Direct geinformeerd worden over onze laatste aanbiedingen?

Meld u aan voor onze nieuws- brief:  
Zoeken

Nederland en Overzee
Munten Wereld

Snel Bestellen:


Catalogus / Downloads
bekijk hier het overzicht »

2½ Gulden Koningin Beatrix

Voorbeeld afbeelding
 
Kwaliteit
Prijs
 
€ 4,75
Bestellen
functies
 
€ 2,50
Bestellen
functies
Gerelateerde producten


2½ gulden 1840

Klik hier om naar product te gaan

2½ gulden 1831U Willem I

Klik hier om naar product te gaan

2½ gulden 1841

Klik hier om naar product te gaan
De twee en een halve gulden Beatrix 1987 is geslagen in Utrecht heeft een oplage 2.500.000. De voorzijde van de 2 ½  gulden 1987 Beatrix heeft als afbeelding een halfportret naar links en op de achterzijde staat een 2 ½ G met daarboven onderbroken rechthoek. Het ontwerp is gemaakt door B. Ninaber van Eyben.

De twee en halve gulden 1987  heeft als muntmeesterteken een aambeeld. De twee en halve gulden Beatrix 1987 is gemaakt van nikkel. De 2 ½  gulden 1987 heeft een gewicht van 10 gram en een doorsnede van 29 mm. De twee en halve gulden 1987 Beatrix heeft een gladde rand met daarop * GOD * ZY * MET * ONS.

De prijs van twee en halve gulden 1987 van Beatrix is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de 2 ½  gulden 1987 Beatrix wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de twee en halve guldens Beatrix  1987 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de Rijksdaalder 1987 Beatrix  uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.