U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

Verzamelaarsmarkt.nl review stars
9 / 10
530

 
Contact


Nieuwe artikelen
Nieuwsbrief
Direct geinformeerd worden over onze laatste aanbiedingen?

Meld u aan voor onze nieuws- brief:  
Zoeken

Nederland en Overzee
Munten Wereld

Snel Bestellen:


Catalogus / Downloads
bekijk hier het overzicht »

5 cent Koningin Juliana

Voorbeeld afbeelding Voorbeeld afbeelding
 
Kwaliteit
Prijs
 
€ 25,00
Bestellen
functies
 
€ 5,00
Bestellen
functies
 
€ 0,50
Bestellen
functies
Gerelateerde producten


5 cent 1907

Klik hier om naar product te gaan

5 cent 1908

Klik hier om naar product te gaan

5 cent 1909

Klik hier om naar product te gaan
De vijf cent Koningin Juliana 1972 is geslagen in Utrecht en heeft een oplage van 25.000.000. De voorzijde van de 5 cent 1972 Juliana heeft de afbeelding van een portret naar rechts en op de achterzijde staat een 5 cent en oranjetak.

De vijf cent 1972 heeft als muntmeesterteken een haan. De vijf cent Juliana 1972 is gemaakt van brons en heeft een gewicht van 3,5 gram en een doorsnede van 21 mm. De vijf cent 1972 Juliana heeft een gladde rand met daarop geen randschrift.

De prijs van een vijf cent 1972 van Juliana is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de 5 cent 1972 Juliana wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de vijf centen Juliana 1972 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de vijf cent 1972 Juliana uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.