U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

Verzamelaarsmarkt.nl review stars
9 / 10
528

 
Contact


Nieuwe artikelen
Nieuwsbrief
Direct geinformeerd worden over onze laatste aanbiedingen?

Meld u aan voor onze nieuws- brief:  
Zoeken

Nederland en Overzee
Munten Wereld

Snel Bestellen:


Catalogus / Downloads
bekijk hier het overzicht »

½ cent Nederlands Indië Wilhelmina

Voorbeeld afbeelding Voorbeeld afbeelding
 
Kwaliteit
Prijs
 
€ 8,00
Bestellen
functies
 
€ 2,50
Bestellen
functies
Gerelateerde producten


Nederlands Indië ½ cent 1856

Klik hier om naar product te gaan

Nederlands Indië ½ cent 1857

Klik hier om naar product te gaan

Nederlands Indië ½ cent 1858

Klik hier om naar product te gaan
De halve cent Wilhelmina 1934 is geslagen in Utrecht en heeft een oplage van 30.000.000. De voorzijde van de ½ cent 1934 Wilhelmina  heeft de afbeelding van een gekroond Nederlands wapen met daaronder ½ CENT en op de achterzijde staat de Maleise tekst: saper doewa ratoes roepijah en de Javaanse tekst sa-pårå-rong-atoes roepijàh.

De halve cent 1934 heeft als muntteken een mercuriusstaf en heeft als muntmeesterteken een druiventros. De halve cent Wilhelmina 1934 is gemaakt van koper en heeft een gewicht van circa 2.3 gram en een doorsnede van 17 mm. De halve cent 1934 Wilhelmina  heeft een gladde rand met daarop geen randschrift.

De prijs van een halve cent 1934 van Wilhelmina is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de ½ cent 1934 Wilhelmina wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de halve centen Wilhelmina 1934 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de halve cent 1934 Wilhelmina  uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.