U heeft nog geen artikelen in uw winkelwagen.

Verzamelaarsmarkt.nl review stars
9 / 10
530

 
Contact


Nieuwe artikelen
Nieuwsbrief
Direct geinformeerd worden over onze laatste aanbiedingen?

Meld u aan voor onze nieuws- brief:  
Zoeken

Nederland en Overzee
Munten Wereld

Snel Bestellen:


Catalogus / Downloads
bekijk hier het overzicht »

½ gulden Nederlands Indië Willem I

Voorbeeld afbeelding Voorbeeld afbeelding
 
Kwaliteit
Prijs
 
niet voorradig
 
functies
Gerelateerde producten


Nederlands Indië ½ gulden 1826

Klik hier om naar product te gaan

Nederlands Indië ½ gulden 1827

Klik hier om naar product te gaan

Nederlands Indië ½ gulden 1834

Klik hier om naar product te gaan
De halve gulden Willem I 1827 is geslagen in Utrecht en heeft een oplage van 37.482. De voorzijde van de ½ gulden 1827 Willem 1  heeft de afbeelding van het borstbeeld Willem I naar rechts en op de afsnede van de hals: VAN DE GOOR F. en op de achterzijde staat HALVE GULDEN binnen twee palmtakken.

De halve gulden 1827 heeft als muntteken een mercuriusstaf en heeft als muntmeesterteken een fakkel. De halve gulden Willem 1 1827 is gemaakt van zilver 893/1000 en heeft een gewicht van 5,38 gram en een doorsnede van 22 mm. De halve gulden 1827 Willem 1  heeft een gekartelde rand met daarop geen randschrift.

De prijs van een halve gulden 1827 van Willem de eerste is afhankelijk van de kwaliteit van de munt deze is te herkennen aan de hoeveelheid slijtage door gebruikerssporen uit die periode. De verzamelwaarde van de ½ gulden 1827 Willem de Eerste wordt bepaald op kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van de gulden munten hoe meer waarde de gulden munten vertegenwoordigen.

Bestel nu de halve gulden Willem I 1827 in onze webwinkel verzamelaarsmarkt.nl. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs.

Heeft u de halve gulden 1827 Willem 1  uit een erfenis verkregen of wellicht misschien wel een hele muntverzameling en wilt deze verkopen dan kunt u ook terecht bij verzamelaarsmarkt. Onze taxateurs kunnen vrijblijvend de waarde van uw collectie taxeren zodat u weet wat het oplevert. Elke week zijn er weer taxatiedagen in heel Nederland om uw verzameling geheel vrijblijvend te laten taxeren. Uiteraard met de mogelijkheid om uw verzameling aan ons te verkopen.